foto

Andreas Zickgraf

  • nar. 1963
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Nachtschicht - Cash & Carry (TV film)
Schattenfreundin (TV film)
2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
Reich oder tot (TV film)
2015 Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi (TV film)
Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Unter Feinden (TV film)
Wilsberg - Gegen den Strom (TV film)
Wilsberg - Hengstparade (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
2010 Amigo (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
2001 Ostrov štěstí (TV film)
1998 Alles auf die Siebzehn (TV film)
1997 4 Geschichten über 5 Tote
1996 Ein einfacher Auftrag (studentský film)

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Das Phantom (E12)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky