foto

Sergej Grab

  • nar. 25.1.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Za hranou možností
2016 Deň vyborov 2
Ljubov s ograničenijami
2014 Leviatan
2008 Učitěl v zakoně (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Kop (TV seriál)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Beglec (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Mažory (S02E04)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 1 (S03E01)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Puť v děltu (S01E01)
Pjataja straža (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
Lesnik (TV seriál)
Sosed (S02E13)
Dikij (TV seriál)
Falšivomonětčiki (S03E05)
2011 Braťja (TV seriál)
Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
SK (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Cement (S03E54)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Strach (S04E17)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky