foto

Oleg Metělev

  • nar. 7.5.1961 (59 let)
    Kirov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Avgust. Vosmogo

TV seriály

2020 Krepkije oreški (TV seriál)
Sto let puti (TV seriál)
2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2018 Batalon (TV seriál)
Chor (TV seriál)
Lastočka (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
Vyžžennaja zemlja (S01E03)
Prochodnaja peška (S01E02)
další epizody (4)
2017 Juristy (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Vypusknoj (S03E02)
2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Něprikasajemyje (S04E17)
další epizody (9)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina v vině (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Dobro požalovať v klub (S01E03)
Takaja poroda (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Glavnyj sekret (S01E22)
Osobyje polnomočija (S01E21)
Mesta chvatit na vsech (S01E19)
další epizody (13)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
další epizody (17)
2014 Ladoga (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Syn (S02E11)
Čužoj rajon (TV seriál)
Zachvat (S03E29)
Dikij (TV seriál)
Fabrika kompromata (S04E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tolko raz v godu (S14E08)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
More po koleno (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Izvozčik (S13E01)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Opasnyj priisk (S01E07)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Džoker (S02E09)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Konkurent (S02E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něvinovnyj (S09E10)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Terra incognita (S02E03)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Koněc světa (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky