foto

Vadim Romanov

  • nar. 28.8.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 So dna veršiny
2014 Gena Beton
2010 Otcy (TV film)
2007 Ljubov odna (TV film)

TV seriály

2017 Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (8)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Česť oficera (S04E16)
další epizody (13)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Razobščenije (S01E17)
Čuma (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Banda (S02E22)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pravila parkovki (S01E23)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Rejděry (S05E11)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Kapkan dlja ochotnika (S04E07)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Semejnoje dělo (S08E02)
Prevyšenije vlasti (S08E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samosud (S10E06)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pulja dlja inkassatora (S02E07)
Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Komandirovka v severnyj gorod (S01E20)
2007 Gončije (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S10E01)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zvuki muzyki (S06E03)
Veselyj slonik (S06E02)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Priličnyje ljudi (S05E04)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
Istinnyje cennosti (S04E01)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakazčik (S02E01)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Krot (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otcy i děti. Časť 2 (S04E16)
Otcy i děti. Časť 1 (S04E15)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace