foto

Sándor Dobay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1984 Csodatopán (TV film)
1981 Minden egér szereti a sajtot (TV film)
1975 Utolsó padban (TV film)
1974 Intökönyvem története (TV film)
1971 Szerelem a ládában (TV film)

TV seriály

1971 Mazsola és Tádé (TV seriál)
Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
Borban a szabadság (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace