foto

Kathleen St. John

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Past Caring (TV film)
1984 Jiná země
1982 Stopa Růžového pantera

TV seriály

1983 Černá zmije (TV seriál)
Věštba (S01E01)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky