foto

Rumiko Takahaši

  • nar. 10.10.1957 (61 let)
    Niigata, Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Ranma ½ (TV film) - komiks
2008 Inujaša: Kuroi Tessaiga - komiks
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film) - komiks
Maison ikkoku: kanketsu hen (TV film) - komiks
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō - komiks
2007 Maison ikkoku (TV film) - komiks
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima - komiks
Inuyasha - Meguri au mae no unmei koiuta (TV film) - komiks
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken - komiks
Kidó šinsengumi moejo ken - komiks
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō - komiks
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi - komiks
1995 Ranma ½ SUPER - komiks
1994 Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó - komiks
1993 Ningyo no kizu - komiks
1992 Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!! - komiks
1991 Maison Ikkoku: Ikkoku tó nanpa šimacu ki - komiks
Ningjo no mori - komiks
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!! - komiks
Urusei jacura: Icudatte My Darling - komiks
1989 Urusei yatsura: Heart o tsukame - komiks
Urusei yatsura: Yagi-san to chiizu - komiks
1988 Iči Pound no fukuin - komiks
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film) - komiks
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de - komiks
Urusei jacura 5: Kankecuhen - komiks
Urusei yatsura: Ikare!! Sherbet - komiks
Urusei yatsura: Nagisa no fiancé - komiks
1987 Urusei yatsura: Yume no shikajin, Inaba-kun tōjō! Lum no mirai wa dō narutcha!? - komiks
Warau hjóteki - komiks
1986 Maison Ikkoku - komiks
The Supergal - komiks
Urusei yatsura 4: Lum The Forever - komiks
Urusei yatsura: Aimu the Owari-chan - komiks
1985 Fire Tripper - komiks
Urusei jacura - komiks
Urusei jacura 3: Remember My Love - komiks
Urusei yatsura: Ryōko no kugatsu no ochakai - komiks
1984 Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer - komiks
1983 Urusei jacura: Only You - komiks

TV seriály

2017 Kjókai no Rinne (TV seriál) - komiks
2015 Kjókai no Rinne (TV seriál) - komiks
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál) - komiks
2005 Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál) - komiks
2004 Inu Yasha (TV seriál) - komiks
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Kōhen (E167) - komiks
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Zenpen (E166) - komiks
Naraku o Taosu Saidai no Tegakari (E165) - komiks
další epizody (31)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál) - komiks
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál) - komiks
Inu Yasha (TV seriál) - komiks
Sesshōmaru to Kōga Kiken Sōgū (E99) - komiks
Dōkutsu ni wa Kikyō to Kagome no Futari Dake (E98) - komiks
Kaette Konai Kirara (E97) - komiks
další epizody (41)
2002 Inu Yasha (TV seriál) - komiks
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Kōhen) (E95) - komiks
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Zenpen) (E94) - komiks
Shutsubotsu Suru Nazo no Sukebe Hōshi (E93) - komiks
další epizody (40)
2001 Inu Yasha (TV seriál) - komiks
Ishi no Hana to Shippō no Hatsukoi (E55) - komiks
Tessaiga no Ougi - Bakuryūha (E54) - komiks
Chichi no Shukuteki - Ryūkotsusei (E53) - komiks
další epizody (45)
2000 Inu Yasha (TV seriál) - komiks
Yōtō Gekitotsu! Raigekijin tai Tessaiga (E10) - komiks
Shippō Tōjō! Raijū Kyōdai Hiten Manten (E09) - komiks
Tono Yōkai Tsukumo no Gama (E08) - komiks
další epizody (10)
1994 Ranma ½ Special (TV seriál) - komiks
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál) - komiks
1992 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál) - komiks
Episode 124 (E124) - komiks
Episode 123 (E123) - komiks
Episode 122 (E122) - komiks
další epizody (19)
1991 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál) - komiks
Episode 99 (E99) - komiks
Episode 98 (E98) - komiks
Episode 97 (E97) - komiks
další epizody (48)
1990 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál) - komiks
Episode 57 (E57) - komiks
Episode 56 (E56) - komiks
Episode 55 (E55) - komiks
další epizody (48)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál) - komiks
P-chan Bakuhatsu! Ai no Mizubashira (E09) - komiks
Kikiippatsu! Shiryō no Bonodori (E08) - komiks
Sarawareta P-chan (E07) - komiks
další epizody (9)
Ranma ½ (TV seriál) - komiks
Ore wa Otoko da! Ranma Chūgoku e Kaeru? (E18) - komiks
Ranma Daisuki! Sayonara wa Iwanaide!! (E17) - komiks
Shanpū no Hangeki! Hissatsu Shiatsu Kobushi wa Mukuro mo Kokoro mo Ubau (E16) - komiks
další epizody (18)
1986 Maison ikkoku (TV seriál) - komiks
1981 Urusei jacura (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace