foto

Khoa Do

  • nar. 1979
    Ho Či Minovo Město, Vietnam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
2002 Tichý Američan
2001 Diamanty z Jeru (TV film)

TV seriály

1998 Ranaři (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Falling for Sahara
2010 Mother Fish
2009 Missing Water
2006 Legendy zeleného trávníku
2003 Finished People, The
2001 Delivery Day

TV seriály

2013 Better Man (TV seriál)

Dokumentární

2001 Hybrid Life (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Schapelle (TV film)
2011 Falling for Sahara
2010 Mother Fish
2009 Missing Water
2006 Legendy zeleného trávníku
2003 Finished People, The

TV seriály

2013 Better Man (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace