foto

Sven Lasta

  • nar. 18.4.1925
    Pakrac, Jugoslávie
  • zem. 15.8.1996 (71 let)
    Zagreb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Vrijeme ratnika
1990 Čarobnjakov šešir
1988 Trideset konja (TV film)
1987 Dom Bergmanovih (TV film)
1986 Čudesna šuma
1985 Crveni i crni
1981 Poglavlje iz života Augusta Senoe (TV film)
1978 Bombaski proces (TV film)
1974 Tempo dell'inizio, Il
1971 Krátká noc skleněných panenek
1970 Gott mit uns
1969 Ljubav i poneka psovka
1965 Ključ

TV seriály

1987 Bolji život (TV seriál)
1985 Mustan Lohikäärmeen salaisuus (TV seriál)
1983 Mrtvi se ne vraćaju (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1977 Marija (TV seriál)
1969 Sumorna jesen (TV seriál)
1967 Visočka hronika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace