foto

Alexej Vasiljev

  • nar. 9.4.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2015 Expirijens
2014 Jolki lochmatyje
2013 Tři mušketýři
2007 Võõras
2002 Ruská archa

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Tajfun (E15)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Tajny i lož (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ja vsech spasu (S02E04)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Meloč (S03E10)
Uchažjor bolšoj mamočki (S03E08)
Pod kupolom cirka (S03E07)
další epizody (8)
2015 Šef (TV seriál)
Istočnik informacii (S03E06)
Prestuplenija i nakazanija (S03E05)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Pojmaj meňa, jesli smožeš (S01E20)
Litějnyj (TV seriál)
Elixir bessmertija (S08E25)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (14)
Doznavatěl (TV seriál)
Kontrakt (S02E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)
2012 Chvost (TV seriál)
Něchorošij klub (E09)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Kapsula (E05)
Šaman (TV seriál)
Černyj Feniks (S01E06)
Skrytaja vygoda (S01E05)
Vračebnaja tajna (S01E04)
další epizody (6)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Doroga (E09)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Operacija "Danajec" (S03E06)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Prizrak Vyborgskogo zamka (S01E10)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džoker (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky