foto

Vladimir Bogdanov

  • nar. 17.9.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ivanovy

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Družina (TV seriál)
Varjagi. Časť 2 (E04)
Varjagi. Časť 1 (E03)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Chod koněm (S02E25)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Evakuacija (S02E31)
Čužoj rajon (TV seriál)
Zlosť (S03E06)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Těrminal (S02E18)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek na skamejke (S13E14)
2012 Kulinar (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Final (S01E23)
Dolg (S01E04)
Litějnyj (TV seriál)
Slučajnyj poputčik (S07E18)
2011 Šaman (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E03)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Spasti akademika: Časť 2 (S02E02)
Spasti akademika: Časť 1 (S02E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky