foto

Gerrard Verhage

  • nar. 28.12.1948
    Hilversum, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 6.4.2008 (59 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Allerzielen
2004 Kazatel
2000 Negende uur, Het
1999 Dichter op de zeedijk (TV film)
1998 Panter en de pissebed, De (TV film)
1995 Eenmaal geslagen, nooit meer bewogen
1992 Ik ga naar Tahiti

TV seriály

2000 Russen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Kazatel

Herecká filmografie

Filmy

1984 Stille Oceaan, De

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky