foto

Kóiči Mizuide

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Kóha Gindžiró
1990 Akai kiba Blue Sonnet
1986 The Humanoid: Ai no wakusei Lezeria
1985 Mudžigen Hunter Fandora

TV seriály

1999 Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
1997 Mach Go Go Go (TV seriál)
1994 Huckleberry Finn monogatari (TV seriál)
1993 Pokonjan! (TV seriál)
1992 Space Oz no bóken (TV seriál)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
1990 Curuhime dža! (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1986 Dorimogu dá!! (TV seriál)
1980 Kaibucu-kun (TV seriál)
1979 Koguma no Miša (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky