foto

Šige Učida

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Honó no keieiša (TV film)
2016 Jamikin dogs 3
Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
2014 Legal High - Special (TV film)
2013 Jume no kajoidži
Nekoben to tómei ningen (TV film)
Platinum data
2012 Fly: Heibon na Kiseki
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
2011 Kamisama no karute
2010 Zettai nakanai to kimeta hi: Kinkjú special (TV film)
Šibatora: Saraba, dógan keidži – Special (TV film)
Šin Minami no teió (TV film)
2009 Šibatora: Dógan keidži! Šidžó saidai kiki – Special (TV film)
Širahata no šódžo (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)

TV seriály

2019 Sorezore no dangai (TV seriál)
2017 Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2016 Baby Steps (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
Toge: Šóšimin Kuranaga Harujuki no gjakušú (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Hottokenai madžotači (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun: Season 2 (TV seriál)
Owaranai monogatari (TV seriál)
Wakamono-tači (TV seriál)
2013 Joidore kotodži (TV seriál)
Kazoku gému (TV seriál)
Ossu! Fundoši-bu! (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
2010 Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
Sakuja kono hana (TV seriál)
2009 Kaette kosaserareta 33 pun tantei (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky