foto

Hyeong-man Heo

  • nar. 26.6.1947 (72 let)
    Josu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Tajja : won aidey jaek - komiks
2013 Miseuteo Ko - kniha
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng - kniha
2007 Sikkaek - kniha
2006 Tajja - kniha
1997 Biteu - kniha
1978 Gaksital Lyeoguichyaep - kniha

TV seriály

2012 Gaksital (TV seriál) - kniha
2008 Saranghae (TV seriál) - kniha
Sikgaek (TV seriál) - kniha
Tajja (TV seriál) - kniha
1998 Miseuteo Q (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky