foto

Dore O.

  • nar. 9.8.1946 (73 let)
    Mülheim an der Ruhr, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Eye-Step
1998 Thermoment
1997 Endo-Heat
1994 Xoanon
1991 Candida
1988 Blindman's Ball
1984 Enzyklop
1982 Stern des Méliès
1981 Beuys
1976 Frozen Flashes
1974 Kaskara
1972 Blonde Barbarei
1971 Kaldalon
1970 Jüm-Jüm
1969 Lawale
1968 Alaska

Dokumentární

1982 Nekes

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Eye-Step
1974 Kaskara
1972 Blonde Barbarei
1968 Alaska

Skladatelská filmografie

Filmy

1968 Alaska

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Eye-Step
1981 Beuys
1972 Blonde Barbarei

Dokumentární

1982 Nekes

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Eye-Step
1974 Kaskara
1972 Blonde Barbarei

Producentská filmografie

Filmy

1984 Enzyklop
1974 Kaskara
1972 Blonde Barbarei

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky