foto

Ljudmila Svetlova

  • nar. 9.2.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 45 sekund (TV film)
2008 Matěrinskij instinkt (TV film)
2006 Obratnyj otsčet
1983 Něžnyj vozrast

TV seriály

2017 Provincialnaja Madonna (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Falšivki (S03E05)
Poslušnica (S03E02)
2013 OSA (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2003 Něotložka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky