foto

Katharina Bothén

  • nar. 15.6.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Faust 2.0
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
1994 Onkel Vanja (TV film)

TV seriály

2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
Höök (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky