foto

Therese Dürrenberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2017 1000 Arten, den Regen zu beschreiben
2012 Ruhm
2007 Scénář lásky (TV film)
1967 Orgel und Rakete (TV film)

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky