foto

Keiko Maruo

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
1992 Kingjo čúihó!

TV seriály

1996 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
1994 Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1990 Júša Exkaiser (TV seriál)
1989 Šin Bikkuriman (TV seriál)
1987 Bikkuriman (TV seriál)
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
1984 Mahó no jósei Persia (TV seriál)
Ranpó (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Spoon Oba-san (TV seriál)
1982 Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky