foto

Janina Bugrova

  • nar. 19.7.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Samyj lučšij film 3-DE
2008 Aferisty (TV film)
2007 Tiski

TV seriály

2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
2017 Standarty krasoty (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2014 Lesnik (TV seriál)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Něsčastnyj slučaj (S03E17)
Falšivki (S03E05)
další epizody (4)
2013 Družba narodov (TV seriál)
2012 Lesnik (TV seriál)
Vystrel (S02E19)
Lesnyje braťja (S02E17)
Prizraki (S02E16)
další epizody (14)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Jeti (S01E21)
další epizody (8)
Svetofor (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Bratany 2 (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Repeticija smerti (S02E04)
2007 Sled (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Studěnty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky