foto

Tadaaki Jamazaki

  • nar. 15.9.1936
    Niigata, Japonsko
  • zem. 1999
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Jami no teió: Kjúkecuki Dracula
1976 Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
1969 Kaitei toši no dekiru made

TV seriály

1991 Kinkjú haššin Saver Kids (TV seriál)
1990 Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)
1989 Momotaró densecu (TV seriál)
1988 Kiterecu daihjakka (TV seriál)
1986 Saint seija (TV seriál)
1983 Bemubemu hunter kotengu Tenmaru (TV seriál)
1982 Asari-čan (TV seriál)
1976 Kjórjú tankentai Born Free (TV seriál)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Dororon Enma-kun (TV seriál)
1972 Devilman (TV seriál)
1971 Lupin sansei (TV seriál)
Jūsan-dai Goemon Tōjō (E05)
Rupan wa Moeteiru ka...?! (E01)
Sarutobi Eččan (TV seriál)
Sasurai no taijó (TV seriál)
1970 Otoko doahó! Kóšien (TV seriál)
1969 Himicu no Akko-čan (TV seriál)
Mórecu Ataró (TV seriál)
Múmin (TV seriál)
Otoko ippiki gaki daišó (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
Kjodžin no hoši (TV seriál)
1967 Donkikko (TV seriál)
1966 Haris no kaze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky