foto

Alexandr Suvorov

  • nar. 5.9.1967 (51 let)
    Dnepropetrovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stavka na ljubov
2013 Poka ješčjo živa
2011 Balada o bombardérovi
2007 Ani krok zpět
Silnější než oheň
2004 Výbuch za úsvitu
1993 Sdělaj mně bolno

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2016 Ljubov i more (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
2013 Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace