foto

Čiaki Ósawa

  • nar. 19.11.1981 (37 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Itsudatte My Santa!
2003 Early Reins
2000 Kirara
1999 Street Fighter Zero: The Animation

TV seriály

2005 Mahó sensei Negima! (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Rjúsei sentai Musumet (TV seriál)
2003 Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
Tenši no šippo: Ču! (TV seriál)
2001 Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
2000 Miami Guns (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky