foto

Michail Dosenko

  • nar. 23.7.1989 (29 let)
    Kherson, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace