foto

Warren Adams

  • nar. 11.7.1916
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 15.3.1995 (78 let)
    Mohave Valley, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Chase (TV film)
1969 Color Me Dead
1966 Podmořská cesta kolem světa
1965 Three Weeks of Love
Zebra in the Kitchen
1964 Rhino!
Skokanova dobrodružství
1963 Skokan
1959 Velká bankovní loupež v Saint Louis
1957 Hell on Devil's Island
Plunder Road
The Parson and the Outlaw
Wetback Hound, The
1955 Nevěsta monstra
1949 Joe Palooka in the Counterpunch
1947 Joe Palooka in the Knockout

TV seriály

1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Your Play Time (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)

Dokumentární

1960 Horse with the Flying Tail, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace