foto

Harvey Manger

  • nar. 23.10.1905
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 21.10.1960 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1950 Outrage
1949 Never Fear
The Big Cat
1948 Coroner Creek
1947 Gunfighters
The Spirit of West Point
1945 And Then There Were None
Delightfully Dangerous
1944 The Bridge of San Luis Rey
The Hairy Ape
1943 Hi Diddle Diddle
1938 Rascals

TV seriály

1960 Surfside 6 (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1956 Seven Wonders of the World

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace