foto

Akiko Nakagawa

  • nar. 1.12.1973 (44 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Happiness Charge Precure! Ningjó no kuni no Ballerina
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
Kaizoku Sentai Gokaiger the movie: Sora tobu júreisen
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Samurai sentai Shinkenjâ Tai Gôonjâ Ginmakuban!
2009 Eiga Precure All Stars DX: Minna tomodači – Kiseki no zen'in daišúgó!
Fresh Precure! Omoča no kuni wa himicu ga ippai!?
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2004 Happy Lesson The Final
2002 Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe
1999 Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
1998 Starlight Scramble ren'ai kóhosei
Yokohama kaidashi kikō
1997 Dennó sentai Voogie's Angel
1996 Kindaiči šónen no džikenbo
Shamanic Princess
1995 Macross 7 Encore
Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
1993 Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači

TV seriály

2014 Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2012 Hikônin Sentai Akibarenjâ (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2008 World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Yes! Precure 5 (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
2004 Futari wa Precure (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
Urutora kyû: Dâku fantajî (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Happy Lesson Advance (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar: Tokubecu hen (TV seriál)
2002 Happy Lesson (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
2001 Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Hanasaka tenši Tenten-kun (TV seriál)
Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
1997 Fortune Quest L (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace