foto

Masami Hata

  • nar. 1942
    Taipei, Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
1997 Elmer no bóken: My Father's Dragon
1996 Hello Kitty no Minna no mori o mamore!
Kerokero Keroppi no bikkuri! Obakejašiki
1995 Hello Kitty no šiawase no tulip (TV film)
1994 Hello Kitty no Alps no šódžo Heidi II: Klara to no deai
Hello Kitty no šókódžo
Kerokero Keroppi no Robin Hood
Kerokero Keroppi no sora o tobetara
Kerokero Keroppi no tomodači ni naró jo
Kiki to Lala no habatake! Pegasus
1993 Hello Kitty no jume dorobó
Kerokero Keroppi no Gulliver no bóken
Kerokero Keroppi no jowamuši ódži no daibóken
Kerokero Keroppi no kerokero House no himicu
Kerokero Keroppi no tomodači wa mahócukai
Kiki to Lala no Hakučóza no ohime-sama
Kiki to Lala no Hansel to Gretel
Kiki to Lala no hoši no Dance Shoes
Kiki to Lala no ohime-sama ni naritai
1992 Kerokero Keroppi no ganbare! Keroppooz
Kerokero Keroppi no kjórjú ga deta
Kerokero Keroppi no sora tobu jume no fune
Kerokero Keroppi no tomodači tte ii na
1991 Hello Kitty: Mahó no mori no ohime-sama
Kerokero Keroppi no sandžúši
1990 Hello Kitty no Ojajubi-hime
Kerokero Keroppi no daibóken: Fušigi na mame no ki
1989 Hello Kitty no Cinderella
Kiki to Lala no aoi tori
Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově
My Melody no Akazukin
Tezuka Osamu monogatari: Boku wa Son Gokú (TV film)
1986 Najuta
Super Mario Brothers: Peach-hime kjúšucu daisakusen!
1985 Jósei Florence
1981 Sirius no densecu
1978 Čirin no suzu

TV seriály

2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
2009 Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
2008 Stitch! (TV seriál)
1999 Aesop World (TV seriál)
1998 Initial D (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
1992 Hobberdy Dick (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
1967 Gokú no daibóken (TV seriál)
Ribbon no kiši (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace