foto

Jules Schermer

  • nar. 15.9.1908
    Jessup, Pennsylvania, USA
  • zem. 23.3.1996 (87 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1969 Sen králů
1958 Onionhead
1956 These Wilder Years
1954 Pushover
1953 Zátah na Jižní ulici
1952 Lydia Bailey
The Pride of St.Louis
1950 Union Station
1949 Illegal Entry
1948 Muž z Colorada
1947 Framed

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace