foto

James Maloney

  • nar. 27.6.1915
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 5.8.1978 (63 let)
    New Britain, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Third of a Man
1961 The Two Little Bears
1959 Ask Any Girl
The Mating Game
1958 A Lust To Kill
Chci žít!
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Hell Canyon Outlaws
Lure of the Swamp
Will Success Spoil Rock Hunter?
Zero Hour!
1955 Seminole Uprising
1952 Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Detektivní příběh

TV seriály

1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace