foto

Tony Sheehan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Tracey Takes on New York (TV film)

TV seriály

2017 Kevin si počká (TV seriál)
Sting of Queens: Part Two (S01E24)
Kenny Can Wait (S01E21)
Unholy War (S01E17)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Domestic Disturbance (S07E10)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Dugan Groupie (S07E02)
Alter Ego (S06E22)
Switch Sitters (S06E14)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
King Pong (S06E03)
Taste Buds (S05E24)
Golden Moldy (S05E16)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Arthur, Spooner (S05E01)
Bun Dummy (S04E21)
Lush Life (S04E20)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Oxy Moron (S04E10)
S'no Job (S03E23)
Deacon Blues (S03E15)
další epizody (4)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Roast Chicken (S03E02)
Soft Touch (S02E22)
Wild Cards (S02E20)
další epizody (4)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Get Away (S02E07)
Hungry Man (S01E21)
White Collar (S01E18)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Fixer Upper (S01E12)
Road Rayge (S01E09)
Richie's Song (S01E04)
1996 Something So Right (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1989 Have Faith (TV seriál)
Sister Kate (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Fish (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1975 Barney Miller (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace