foto

Dmitrij Alexandrov

  • nar. 7.3.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hřiště
Moskva nikogda ně spit
Prizrak
2014 GazGolder: Film
Hlupák
Poslednij vagon. Vesna
Čjornaja roza
2012 Rande na 8 způsobů

TV seriály

2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
2016 Staršaja žena (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Ugolovnoje dělo (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
Kodex česti (TV seriál)
Najti něizvestnogo (S07E16)
2013 Balabol (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Družba narodov (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Lestnica v něbesa (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Pogruženije (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Legendy o Kruge (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lišnij (S12E01)
2011 Lesnik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Krov i ketčup (S09E08)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
2007 Pautina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky