foto

Aslak Hartberg

  • nar. 1.5.1975 (45 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Å begrave en hund
2012 Orheimové
2010 Liverpoolský brankář
2007 Vydržet se ženou
1961 Jako v zrcadle

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Nikdy nebudeš sám (S02E08)
Příměří (S02E07)
Rocket Man (S02E06)
další epizody (8)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Velký útěk (S01E10)
Byl to moc dobrý rok (S01E09)
Penalty (S01E08)
další epizody (10)
2009 Pact (TV seriál)
2006 Gutta Boys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky