foto

Hélène Berlin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
Maria Wern - Ztracený chlapec
2006 Linerboard
2004 Salto, salmiakk og kaffe
Trable na druhou
2000 Når nettene blir lange
Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1999 Trettondagsafton (TV film)
1997 1996: Pust på meg!
1996 Stuperen
1995 Happy Days
Noe beroligende
1994 Beck - Polismördaren
Zorn (TV film)
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
Roseanna
Sunes sommar
1992 Linnea i målarens trädgård
Skönheten eller odjuret
1991 Søndagsmiddag
1987 Artisten

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Fotografen (S01E08)
2005 Wallander (TV seriál)
Bröderna (S01E03)
Byfånen (S01E02)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Sunes jul (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace