foto

Joseph Silver

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Ordeal (TV film)
1966 Smoky
1965 Morituri
1964 Rio Conchos

TV seriály

1971 Cade's County (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Home Run Derby (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1951 Shadow of the Cloak (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace