foto

Keisuke Jukioka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Honban
1969 Jakuza bangaiči: Massacu
Joru o hiraku: Onna no ičiba
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Wasureru mono ka
1967 Hangjaku
1966 Hóró no uta
Ninkjó happójabure
1965 Iki ni kanzu
Jaró ni kokkjó wa nai
Kendžú burai: Nagaremono mure
Kendžú jaró
Nakaseru ze
Nihon rettó
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Otoko no monšó: Ruten no okite
1964 Hana to dotó
Jararete tamaru ka
Oretači no či ga jurusanai
1963 Hatoba no tobakuši
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
1962 Bókjó no umi
Džiken kiša: Kendžú kašimasu
Harukanaru kuni no uta
Hitori tabi
Kidó sósahan: Tókjó bórjoku čizu
Kimagure tosei
Nikaidó Takuja Ginza Buraičó: Kaettekita senpúdži
Sasurai
Sekibecu no uta
Utau abarenbó
1961 Daiheigen no otoko
Daišinrin ni mukatte tacu
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Ikite ita norainu
Jódžinbó kagjó
Kaikjó, či ni somete
Miccu no rjú no irezumi
Tokai no sora no hidžósen
Óabare madorosu jaró
1960 Honkon hirei 0 gó
Horobaša wa juku
Jaró! Džigoku e ike
Kari wa kaesu ze
Kendžú buraičó: Asu naki otoko
Kosame no joru ni čitta koi
Matenró no otoko
Suttobi kozó
Tokai no sora no jódžinbó
Wakai toppú
Óabare fúraibó
1959 Ai wa sora no hate e
Araši o jobu júdžó
Ginza senpúdži: Kuromaku wa dare da
Kizucukeru jadžú
Mači ga nemuru toki
1958 Akuma to tenši no kisecu
Ašita wa ašita no kaze ga fuku
Džigoku no wana
Hadaka no seidžo
Ore wa onna o korosu
Orera wa nagaši no ninkimono
Taijó o bučiotose
Unga
Ši no kabe no daššucu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace