foto

Bruce B. Pierce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1964 Hamlet
1954 Vzpoura v bloku 11
1953 Clipped Wings
Hot News
1952 The Ring
1949 It Happens Every Spring

TV seriály

1961 Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1959 Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
1957 Panic! (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Buffalo Bill Jr (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 The Life of Riley (TV seriál)
1951 The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Gene Autry Show (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)

Dokumentární

1964 The T.A.M.I. Show

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky