foto

Denis Ivanov

  • nar. 17.5.1986 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zoja
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
2014 Ispytanije
Já se nevrátím
S 8 marta, mužčiny!
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
Vot eto ljubov!

TV seriály

2020 Slučajnyj kadr (TV seriál)
2019 Otpusk za period služby (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Kaspij 24 (TV seriál)
Kačeli (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Parfjumerša (TV seriál)
Pervaja ljubov (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (E07)
Čužaja ženščina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky