foto

Gerd Schuller

  • nar. 16.3.1953 (68 let)
    Villach, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Konkurs se smrtí
2000 Mumie smrti (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1994 Etwas am Herzen
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)

TV seriály

2006 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Abschied (E13)
Gemeinsam sind wir stark (E12)
Nächtlicher Besuch (E11)
další epizody (8)
2005 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Die Kräuterhexe (E05)
Höhenangst (E04)
Geteert und gefedert (E03)
další epizody (5)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící karta (S06E07)
Bratrovražda (S06E06)
Studený jako led (S06E05)
další epizody (7)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Sisi (S05E13)
Štvanice (S05E12)
Vraždící hračky (S05E11)
další epizody (13)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
další epizody (13)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Krvavé růže (S03E12)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
Proč zemřel Romeo? (S03E09)
Pátrání po mrtvé (S03E08)
další epizody (14)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Únos (S02E11)
Vůně smrti (S02E10)
Ve znamení Satana (S02E09)
další epizody (17)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2015 Naturpark Steiermark - Vom Schützen durch Nützen (TV film)
2014 Mythos Geschichte (TV seriál)
2013 Mit eigenen Augen - Zeitgeschichten (TV seriál)
2009 Erzherzog Johann – Visionär & Menschenfreund (TV film)
2008 Die Wiener Sängerknaben - Wege in die Ferne
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2006 Universum: Almsommer (TV film)
2005 Central Park (TV film)

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky