foto

Kurt Bobek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Bedenkzeit (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Das Graupenschloß (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1980 Kunstraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Gelb ist nicht nur die Farbe der Sonne (TV film)
1978 Jugendweihe (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
1977 Schach von Wuthenow (TV film)
1976 Das Ende vom Lied (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Der erste Urlaubstag (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Martina (TV film)
1970 Steinreich (TV film)

TV seriály

1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alles umsonst (E125)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Unter einem Dach (E118)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hubertusjagd (E99)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
1974 Der erste Urlaubstag (TV film)

TV seriály

1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Unter einem Dach (E118)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky