foto

Nike Maria Vassil

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2017 Zrno
2016 Snowden
2015 Ein Atem
Schwarze Schafe
2013 Schnitzel und Dolmades
2006 Bach & Bouzouki
1999 Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1997 Ärzte: Kinderärztin Leah - Am seidenen Faden (TV film)

TV seriály

2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuldenschnitt (S13E04)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky