foto

In-yeong Kim

  • nar. Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Heukgisa (TV seriál)
2016 Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)
2010 Yeojadeul molla (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
2004 Kyeolhonhago aipeun yeoja (TV seriál)
2003 Gippeun soshik (TV seriál)
2000 Jinshil (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
1998 Maenbalro ttwieora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace