foto

James Lee

  • nar. 4.1.1923
    Pleasant Ridge, Michigan, USA
  • zem. 2.7.2002 (79 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1980 This Year's Blonde (TV film)
1976 Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
1975 The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1969 Change of Habit
1967 Banning
Deník Anny Frankové (TV film)
Kontrapunkt
1964 Holy Terror, The (TV film)
1963 Invincible Mr. Disraeli, The (TV film)
1960 The Adventures of Huckleberry Finn
1959 Career

TV seriály

1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1955 Norby (TV seriál)
1954 Project XX (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1963 Karriere (TV film) - kniha

Producentská filmografie

TV seriály

1977 Rafferty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky