foto

Ty Henderson

  • nar. 1.9.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Happy Hour
1984 Temné zrcadlo (TV film)
1980 Soutěž
1977 Fat Albert Christmas Special, The (TV film)
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
1973 Firehouse (TV film)
Time to Run
1969 Justine

TV seriály

1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1979 Big Shamus, Little Shamus (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
The Mork Syndrome (S02E15)
1978 Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Space Academy (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky