foto

Werner Pauli

  • nar. 12.12.1930 (89 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
1982 Ein Bild von einem Mann (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1971 Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1970 Zauberlehrlinge (TV film)

TV seriály

1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky