foto

Marija Buknis

  • nar. 1.8.1964 (56 let)
    Syktyvkar, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ja chuděju
Kem my ně staněm (TV film)
2013 Osobyj slučaj
Zerkala
2011 Ženich (TV film)
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
Zona turbulentnosti
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
Ostorožno, děti!
Pěrvaja popytka (TV film)
Skoro vesna
2007 Russkaja igra
2006 Naninská Krajina
Žena Stalina (TV film)
2004 Věčernij zvon

TV seriály

2020 Groznyj (TV seriál)
Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
2019 K jezeru (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Poljarnyj (TV seriál)
Anatomija ubijstva (TV seriál)
Smerť v kruževach (S02E02)
2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Na rassvetě (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ně bylo by sčasťja (S01E67)
Versija (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Doktor Anna (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Majja (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Semejnyje tradicii (S05E05)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vozdychatěl (S04E23)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o večnoj molodosti (E15)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Strašnaja sila (S05E18)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Těorema Lobačevskogo (S01E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Prizraki (S03E10)
Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
Dochlyj nomer (S06E03)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Pautina (TV seriál)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
2007 Atlantida (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Princessa cirka (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Inogda oni vozvraščajutsja (S04E12)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky