foto

Jekatěrina Alexandruškina

  • nar. 3.4.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cholodnoje tango
2008 Sněžnyj angel (TV film)
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
2005 Vremja sobirať kamni

TV seriály

2015 Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Prosti meňa, mama (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Čjornyj čelovek (S01E11)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky