foto

Łukasz Chrzuszcz

  • nar. 13.3.1983 (37 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ostra randka
2010 Gdyby ryby mialy glos

TV seriály

2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Rodzinny samochód (E07)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Skok (S01E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Bracia (S10E06)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)
Magda M. (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)

Dokumentární

2020 Zwycięstwo. Powstanie Wielkopolskie 1918-1919

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky