foto

Rolf Kuhl

  • nar. 2.4.1928
  • zem. 22.12.1997 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1974 Das letzte Wort (TV film)
1972 Ein Engel reist ins Paradies (TV film)
1970 Nächtliche Mutprobe (TV film)
1969 Seltsame Liebesbriefe (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
Rosen (TV film)
1967 Oma und die bösen Buben (TV film)
1966 Der Ehedoktor (TV film)
1964 Das Stacheltier - Haste Töne
Institut der Freundschaft
1963 Das Stacheltier - Pfui Teufelchen!
Der Morin - Das Schwein (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
1962 Das Stacheltier - Mann ist Mann
Lidé a zvířata
Was halten Sie von Musik? (TV film)
1961 Das Stacheltier - Aber der Regen rinnt
Das Stacheltier - Das kleine und das große ABC
Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Das Stacheltier - Ein Pferd müßte man haben
Das Stacheltier - Recht gute Besserung
Das Stacheltier - Vorübergehend geschlossen
Das Stacheltier - Wer an der Strippe hängt
Fritzchen Spurtefix und die Paddler
1960 Das Stacheltier - Bei mir nicht
Das Stacheltier - Beim Stacheltier zu Gast: Flax, Krümel und Struppi
Das Stacheltier - Die Ballade vom freien Friederich
Das Stacheltier - Die Frau seiner Träume
Das Stacheltier - Die offene Hand
Das Stacheltier - Ein deutscher Herr in Paris
Das Stacheltier - Frau Klein wird qualifiziert
Das Stacheltier - Knopfgeschichte
Das Stacheltier - Natojahrgang 38
Das Stacheltier - Produktion geht vor...
Das Stacheltier - Quermann auf dem Lande
Das Stacheltier - Umwege
Das Stacheltier - Vom Stacheltier patentiert
1959 Das Stacheltier - Ballmanns Steckenpferd
Das Stacheltier - Der Bumerang
Das Stacheltier - Der Kampf mit dem Drachen
Das Stacheltier - Die Rache der Chemie
Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)
Das Stacheltier - Herzlichen Glückwunsch: 10 Jahre DDR
Das Stacheltier - Jupp contra Bundeswehr
Das Stacheltier - Krawatzke zur Kur
Das Stacheltier - Schlauberger oder Die Kinderkonferenz
Das Stacheltier - Sensation in Glückstal
Das Stacheltier - So zwitschern auch die Jungen?
Das Stacheltier - Zu Gast beim Stacheltier: Held der Arbeit Erich Seifert
Das Stacheltier - Zwischen Zoo und Schöneberg
1958 Blindes Huhn
Das Stacheltier - Der Lebenslauf
Köpfchen muss man haben
1957 Das Stacheltier - Höfliche Antwort

Dokumentární

1961 Das Wunschauto (TV film)
1959 Auf Täves Spuren
Interview mit Berlin
Morgenröte über den Inseln
1958 Tageskurs 1:4

Divadelní záznam

1964 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

TV seriály

1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky